Playworld Roulette Toernooi

Reglement

Je wilt deelnemen één van onze Roulette Toernooien, maar hoe gaat dat precies in zijn werk?
Hieronder tref je het reglement. 

Toernooi reglement
Het Roulette Toernooi bestaat uit 7 voorrondes en een finale. 
Een voorronde duurt 30 minuten waarin 8 inzetrondes plaats vinden.
Per voorronde kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen.  
De speler die na de laatste speelronde de meeste punten heeft is de winnaar van de voorronde en gaat naar de finale. 

Elke speler begint met 40 punten en krijgt een eigen kleur. 
Indien de speler alle punten kwijtraakt is deze uitgeschakeld. 

De inzetrondes
Gedurende de 1e tot en met de 6e inzetronde kunnen alle spelers tegelijk inzetten. De inzetronde duurt 60 seconde. Na 60 seconde sluit de inzetronde. Spelers mogen niet meer inzetten en de bal wordt in het wiel gespind. Nadat de bal op een nummer is gevallen volgt de uitbetaling. 
 
Inzetronde 7 en 8
Inzetronde 7 en 8 zijn de laatste inzetrondes. Tijdens de laatste 2 inzetronden gaan de spelers in volgorde inzetten. De speler met de meeste punten krijgt 15 seconde om in te zetten. Daarna de speler die 2e staat in fiches, daarna de speler die 3e staat, die 4e staat etc. etc.
 
Inzetten
Tijdens het Roulette toernooi kun je inzetten op nummers of een serie nummers (de inside bets) en op rood/zwart, even/oneven, 1 tot 18 en 19 tot 36 en de blokken (outside bets). Speciale inzetten zijn het zero-spel, de grote en kleine serie, orphelins en het finale spel of het burenspel. Deze inzetten zijn niet mogelijk. U dient zelf uw fiches in te zetten op aangeboden velden. 
 
Gelijke stand
Bij een gelijke stand volgt er een inzetronde waarbij beide spelers op 10 hele nummers in mogen zetten. Zij doen dit om de beurt en mogen niet op dezelfde nummers inzetten. Na het inzetten wordt de bal in het wiel gespind. De winnende speler is de speler die het juiste nummer gegokt heeft. Indien geen van de spelers het juiste nummer heeft gegokt wordt er nog een keer gespind. De inzetten blijven staan. 
 
De finale 
De finale gaat volgens hetzelfde concept als de voorrondes. 
De winnaars van de voorrondes spelen in de finale tegen elkaar. 
Na de laatste speelronde worden de fiches geteld. De speler met de meeste fiches wint €450,-, de nummer 2 wint €350,- en de nummer 3 wint €250,- Bij een gelijke stand in de finale wordt de "gelijke stand" procedure gehanteerd om te bepalen op welke plaats een speler eindigt.